Garasjeportåpnere

EVF-SERIEN – Design møter teknologi

Vedlikeholdsfri, ultra stille og rask garasjeportåpner med innebygd multi-frekvens radiomottaker og førsteklasses, kraftfullt LED-lyssystem. Kan styres ved hjelp av PC, nettbrett eller smarttelefon ved hjelp av myQ.

Designet på våre Evolution-portåpnere er en kombinasjon av nytenking og energibesparelse. Garasjeportåpnerne er utstyrt med den beste radioytelsen noensinne. Ikke bare er de utstyrt med toveis radio (portåpneren både mottar og returnerer signal), portåpnerens mottaker håndterer også både 433 MHz og 868 MHz frekvens. Kort fortalt: De beste radioytelser noensinne. Like viktig er teknologinyheten myQ.

Energieffektivitet er viktig – Evolution hjelper å beskytte miljøet

Bærekraft, utforming og design, økt kjørehastighet, mye tilbehør og garantitid opp til 5 år. Kombinasjonen av alt dette mangler sidestykke, og vil gi brukerne den opplevelsen man kan forvente fra en av verdens markedsledere.

Våre portåpnermodeller

LM80EVF, LM100EVF og LM130EVF

Vedlikeholdsfrie, ultrastille og raske portåpnere Stillegående modeller som drar nytte av den nyeste teknologien fra LiftMaster, som blant annet to-veis radio. Støtter også myQ-teknologien, slik at du kan velge å styre garasjeporten via pc, nettbrett eller smarttelefon.

Modellene krever lite vedlikehold og leveres med 5 års garanti.

 

BASE-LINE400

Baseline 400

En enkel og driftssikker åpner, 3 delt skinne, pakket i kartong for lett transport og håndtering. Leveres med 1 stk fjernkontroll. Passer for porter opp til 2,3 m høyde.

 

 

 

LM3800W portåpner

LM3800W – Akslingsmotor

Ny og oppgradert akslingsmotor fra LiftMaster, nå med integrert WIFI for direkte kontakt med MyQ styring.
*For å kunne lukke porten med MyQ må det monteres fotoceller (ekstrautstyr).

Nytt er også at det følger med et Led lys som kan plasseres der det er behov. Meget stillegående og passer for porter opp til 3 meter høyde.

 

 

 

 

Lurer du på hvilken portåpner du trenger

Vi har satt opp en illustrasjon over hvilke modeller som passer best for porter med ulike høyder og bredder. Du kan se den her.

Finn din forhandler
Hvilken portåpner trenger jeg til min garasjeport?

Hvilken portåpner trenger jeg til min garasjeport?

Størrelse, vekt og hurtighet er tre stikkord for ditt valg av garasjeportåpner. Lobas er forhandler av ulike modeller og tilbyr et bredt utvalg når det gjelder ytelse, funksjoner og holdbarhet.

Tilleggsutstyr til garasjeportåpnere

Tilleggsutstyr

Se på hvilke muligheter som finnes. Du kan blant annet åpne porten med mobilen.

Styr garasjeporten med smartelefonen

Teknologinyheten myQ lar deg åpne porten med din mobiltelefon.

MyQ - portåpner app