Garasjedør i aluminium og stål – i stil med garasjeporten

By august 18, 2020Inspirasjon
Antrasittgrå garasjedør og garasjeport fra Lobas i samme utførelse på lysegrått trebygg. Fotografi 2020.

Nå får du en solid og værbestandig dør som står i stil med garasjeporten din. Vi har alltid dører på lager så du kan nyte av kort leveringstid.

Se alle bruksområdene og egenskapene til garasjedørene!

Komplett dør til garasjen

Enkel å montere

Du får døren levert komplett og den er enkel å montere i og med at den er justert ferdig i karmen. Se dimensjonene lengre nede i artikkelen!

Døren har kraftige og store hengsler med mange justeringsmuligheter så den passer i alle forhold. De er utadslående og kan både være høyre- og venstrehengslet. Se utvalget av garasjedører her!

Stabil og solid

Døren produseres i hvit aluminiumsramme, med dørblad i aluminium og karmer i stål. Dersom du ønsker en annen farge på døren, lakkeres også karmen i samme farge.

Lås, håndtak og nøkler

Døren kommer komplett med låskasse, sylinderlås, nøkler og håndtak og dørskilt.

Uisolert dør med flere bruksområder

Dørbladet og dørkarmen er uisolerte og døren passer dermed som garasjedør, boddør eller dør til uterom. Dørkarmen har ikke en brutt kuldebro. Elementet er godt isolert med 40 mm skum.

Husk at dersom du ønsker stabil innetemperatur i garasjen, kan det oppstå kondens om ikke garasjen har god nok ventilasjon.
Døren kan ikke regnes som fullisolert og egner seg derfor ikke så godt til oppvarmede/isolerte garasjer.

Tåler norsk (u)vær

Dørene er svært vedlikeholdsvennlige og værbestandige, da de er lagd i aluminium og stål. Med riktig behandling, trenger den ikke et malingsstrøk før om 20 år. I motsetning vil en tredør trutne og trenge mye behandling for å tåle tidens tann.

Garasjedørene har dobbel tetting. Vanligvis har dører kun tetting innenfor dørkarmen, men disse dørene har også tetting utenfor, slik at de er ekstremt godt beskyttet mot vær og vind. Du vil dermed ikke få problemer med vann mellom døren og karmen.

Anbefalt vedlikehold

Vask døren to ganger i året, eller månedlig hvis du bor ved sjøen. Olje hengslene årlig.

Les mer om vedlikehold av garasjeporter.

Dimensjoner på garasjedørene

  • Bredde: 80, 90 eller 100 cm
  • Høyde: 200 eller 210 cm

Spesialtilpasset dør til garasjeloft

Du får også døren spesialtilpasset til gavlvegg, da måler den 80 x 180 cm. Den er perfekt som dør til garasjeloft!

Utseende som står til Lobas’ garasjeporter

Med din nye garasjedør får du en fin helhet på garasjen, ettersom den står i stil til Lobas’ garasjeporter. Du kan tilpasse døren etter egen smak og ønsker.

Tre Lobas garasjedører: Blå, hvit med fire vinduer, sort. Fotomontasje av produktbilder.

Tre eksempler på hvordan din garasjedør kan se ut. Hvilken liker du best?

Fargevalg

I tillegg til standardfargene hvit, antrasitt, kvartsgrå og sort, kan garasjedørene bestilles i alle tenkelige farger på karmene, rammene og selve dørbladet. Du kan velge mellom matt eller glanset overflate på døren. Hvit er den rimeligste fargen.

Vindu

Du kan velge om du ønsker å ha vindu i den eller ikke. Et vindu kan være en dekorativ detalj som samtidig gir praktisk lysinnslipp. Velg mellom rundt og firkantet vindu.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få skreddersydd garasjedør!